viernes, 7 de septiembre de 2012

LA TRIPLE CORONA FALDUDA

Je, je, després de un mes de realitzar aquesta ruta, m'he decidit a fer la crónica abans de perdre les dades de mi cpu cereblal. També es millor per a donar una visió algo mes objetiva una vegada ja passat el calentón.

Aquesta ruta es de les que ja feia temps que li pegava voltes i com que l'any passat vaig fer la pujada a Caro, per a superar-la només tenía aquesta opció. 1º Pujada a Bel, 2º Pujada a Fredes pel Boixar i 3º el remate final del dia amb la pujada a Pallerols….

1- Bel
Surt d'Ulldecona i agafo a Manel prop del Barri, girem per S. Rafael per a anar a Rosell i tot recte fem el cargolet que dona al encreuament a on tirem cap a la dreta direcció a Bel. Per al que no hagi pujat mai ho recomano fer-ho a primera hora del dia a l'estiu o última de la tarde, per que no hi ha cap ombra i si t'agafa el sol et pot "achicharrar" com a un frankfurt.


Encara que la distancia fins a Bel son 9 km, "només" 8 son de pujada, pero sempre puja i amb rampes per sobre del 10% en alguna ocasió, també te els seus descansillos del 4 o 5 %.



Ho pitjor si no t'ho coneixes es pensar que a la propera curva ja s'acaba, no, no! i es fàcil saber-ho pels cartells km que et van indicant que vas pel km 5, després pel 6, etc, etc. A favor que no hi ha tránsit, carretera molt ben asfaltata i que sempre et trobes les ovelles, vaques i als burrets pel camí, en contra que sempre puja, no es pot fer a 30 ºC i una vegada arribem a pegar la volta.
2- Fredes pel Boixar
Una vegada baixem de Bel pel mateix camí, arribem a Rosell i el company que se va cap a casa i jo giro a l'esquerra direcció la Seniá, pujo una mica el ritme perque ja porto 2 hores, son les 9:00 i tinc molta po a que m'agafe Lorenzo en plena pujada al Boixar.

2.1 Pujada al Pantano:
Surt de la Senia i pujada direcció el Pantano, no es de molta pendent però ja ens avisa de que per avall no tindrem molt de camí, passem el Pantano a ona la image es mes que aixuta, es veu la carretera vella fins i tot.











Arribo fins l'encreuament de la Pobla culminant la primera part de la pujada, agafem a l'esquerra direcció a la Pobla de Benifassa, deixant la pujada directa a Fredes pel convent de Benifassa a la dreta, baixadeta fins el desvío al Boixar a on comença altre vegada la pujada, aquesta pujada fins la Pobla te mes vegetació i encara que va pujant la Tª com que la pendent encara ques es continua es mes suau, pos a ritme i xino-xano, aixó es molt mes llarga que Bel. 



2.2 Pujada al Boixar-Fredes
Arribo al Boixar, pego una volteta per dins del poble que la veritat trobo molt xulo i decedeixo fer la paradeta al bar del poble; cola, pataques i foto del poble, després continuo direcció a Fredes i abans d'arribar giro a la dreta direcció la Sénia, pel camí me passen com a motos els xicuelos del Locomotiv, je, je, agafo a l'ultim que anava mort i quan me va vore en 4 cops de pedal em va treure 50 m ¿?, i aixó que anava mort amb els del seu equip. Foto del Boixar:

3- Pallerols
Una vegada torno a la Sènia, ja me noto les cames cansades i el calor comença a apretar, per una banda  penso que m'aturat masa temps al Boixar, però per l'altra també penso que estic disfrutant d'un dia de un matí de bici i tampoc me ve de mitja hora, així que després de pegar-le un parell de voltes finalment vaig a fer la pujada a Pallerols….això si, una vegada i no mas Santo Tomas".







En la pujada amb alguna rampa del 20%, i torrat que ja anava, a ple sol i amb un asfalta que no es el millor per anar en bici, de fet alli hi havia 2 homes amb cavalls que van alucinar quan me van vore amb la bici de carretera per aquets llocs.
Aprofito per a fer-les una foto i de pas me tiren una altra a mi.

Al final 6 hores de bici, 130 km i moltes ganes d'arribar a casa, una altra Fer-bici-aventura feta i a la buxaca.


Datos GPS Garmin

No hay comentarios:

Publicar un comentario