viernes, 15 de julio de 2011

Entreno a Bel des de Sant Rafael

Avui una altra pujadeta a Bel, aquesta vegada la sortida ha sigut explosiva, de Ulldecona a Sant Rafael en 10', je, je, en cotxe. Hem sortit en bici des de Sant Rafael per a no fer massa tard amb l'Emili, un company de feina que cada dia li va agradant mes aquet mon de les 2 rodes, si es que no se que te la bici, però una vegada que la provas t'enganxa i cada dia vols mes i mes.

Imagineu que l'Emili fa cuatre dies que va en bici i ja estava boig per pujar a Bel, ja que havia sentit que per la zona es de lo mes canyero, i si, si, ho ha pogut comprovar en persona.

De Sant Rafael a Rosell tranquilets, sense preses, xarrant i a la marxeta, objetiu arribar fresquets a Bel.
De Rosell a Bel fem juntets fins el primer km, tot i que el valent m'ataca a la sortida de Rosell a la primera rampa abans del desvío, jo l'aviso que son 9 km de pujadetes, i al km em diu que marxi i que millor anar cadascú al seu ritme, va aprenent rápid.

Al cartell del començament de Bel, faig Lap al Garmin, per consell dels companys de la PC Montsia, per a veure que temps faig de pujada, la veritat que anava molt millor que l'altre dia, clar que fa 2 setmanes vaig sortir d'Ulldecona fins Rosell a 29 km/h i aixó es nota.

A mitat de pujada i per si les mosques aprofito a un replá per a fer un gel i una barreta, i aixó m'ajudará de cara al final de la pujada, per a mantenir un ritme constant. Així me plato en Bel en 36' a media de 15 km/h. Un minut de respiro  i torno a pel Emili, que me li trobo a les carrasques, tornem a pujar per a fer la foto de rigor, grácies a un turista podem sortir els dos juntets. La seva primera pujada a Bel i 45', en quatre dies i les ganes que te, es posará com un bou.



Tornem "tranquilets", la veritat que pel temps que porta baixa molt ràpid, fa una petita derrapada i au, sustet superat, després a la U quan toca pujar em diu que un esprint especial, pos al lio, je, je, me comenta que li cremen les cames, aixó es bona senyal, així es com s'entrena i quan mes s'aguanta la calento molt millor, je, je, fins i tot noto jo una calentoreta. 
De nou a la rampa abans de Rosell faig una espenteta i l'Emili que aguanta a roda, otra calentadeta de cames i fins Sant Rafael tornem de nou tranquilets, xarrant i estirant.

A les dades del Garmin he fet avui per primera vegada el tema dels LAPS, una bona eina que encara no havia utilitzat. Al final una mitja de 23 km/h per a fer 44 km, un altre entrenament d'escalador.

Datos Ruta Garmin

1 comentario:

  1. Veig que Bel es el teu raco preferit!!!!
    En canvi a mi no m'agrada massa, hi ha poc bosc i a l'estiu sol fer moltissima calor.
    Bon entreno Fer.

    ResponderEliminar