lunes, 27 de mayo de 2013

ENTRENOS MTB PAL BUFADOR (en castella: SOPLAO)

Breuement explicare els 3 entrenos que hem fet en MTB pels Ports de cara al reto de l’any: Los 10.000 del Soplao, jejeje! lo millor los buenos ratos que hem compartit.

1. Primer Intent a Casetes Velles (14 d'Abril)  Datos GPS Garmin
Sortim 4 dels 5 que anirem al Soplao + Fono a les 8, des del poble anem per les moles i després direcció la Milliana creuem tots els camins plens de grava fem hasta l’entrador de Casetes Velles.

Abans de arribar al destí en la pujada i fem una paradeta per a vore el paisatge;


Al tornar a arrancar; Clink, clank, clunk! A Mingo el núcleo de la XT trasera l’ha petat, així que aprofitem per a fer l’esmorzar i després baixem per a on hem pujat. Al final la sortida es de 66 km,  1.000m de desnivell i la espineta clavada de que hem de tornar.

2. Volta als Ports - Mont Caro (5 de Maig)  Datos GPS Garmin
Sortim els mateixos i pels camins vora el riu arribem hasta la Sènia, carretera al pantano i amunt, fa goig vore el pantano tant ple. Total que avui toca pistes a Vallcarners i després a Caro, la foto del dia atravesant le fonts que anaven plenes d'aigua:
Lo millor ratet descansant i xarrant una miqueta entre amics:
De tornada agafem lo cami que va al costat del canal i per una senda acabem casi dalt de les curves de les Bruixes cap a casa. Avui molt bo l'entreno i la palissa: 106 km i 1.900m de desnivell.
3. Segon Intent a Casetes Velles (12 de Maig)  Datos GPS Garmin
Avui tornem a Casetels Velles i hem canviat a Lluc per Xavi, tornem a agafar les moles i per la milliana pero ara per camins asfaltats i mes "facils" fins al entrador de Casetes Velles. 
La anecdota passar els pins caiguts per les nevades i la foto la del pont penjant de la Sènia:
Tornem pel pantano i en la Senia desvio per agafar els camins fins Ulldecona, els numeros avui son: 84 km i 1.540m de desnivel, ara ja toca esperar la propera setmana i a fer lo Bufador!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario